Direktlänk till inlägg 15 mars 2010

Sjukt.......

Av Pia - 15 mars 2010 18:49

Hej hopp.

Det har redan hunnit bli måndag och en hel vecka ( lite drygt ) sedan jag skrev här.

Veckan har varit intensiv.

I måndags så var det ju invigning på den nya avdelningen "Magneten" och det var festligt värre. En massa kommunalpampar var inbjudna och det hölls tal och det bjöds på tårta.

Så hade ju jag den stora äran att få trolla på invigningen ( jättekul )

Det blev uppskattat och det gick så bra, mycket beroende på att jag hade en underbar publik.

En liten kille sa - jag kan trolla men jag har bara inte kommit på hur man gör. Javisst är ungar alldeles underbara.

Påväg hem den eftermiddagen fick jag ett trevligt telefonsamtal från Lindesberg och operationsplaneraren.

Jag skulle infinna mig på sjukhuset måndag morgon den 15 för att tala med narkosläkaren och ta prover...............Yippiiiiiiii äntligen börjar det bli dags.

Jag har alltså varit där nu idag och på måndag den 22 ska jag börja "flyta"........åhhhh så spännande. Opertionen blir den 19 april och jag kommer att läggas in den 18. Personalen på Lindesbergs lassarett var supertrevliga och jag kände mig så väl omhändertagen.

Veckan på jobbet har varit  omtumlande, det har härjat magsjuka på förskolan och både personal och barn har varit liggande sjuka, men jag har hittills klarat mig ( peppar, peppar .......). På en av avdelningarna var all personal sjuka och den morgonen ringde telefonen i ett och många barn hade insjuknat.

I slutet på veckan var det väldigt sparsamt med barn på förskolan.

Helgen då ?.............

Jodå, solen har strålat och det ha varit helt underbart, men kallt på nätterna.

Har gjort några tappra försök till promenader i helgen men oj så halt det varit. Hoppas vägarna blir snö och isfria snart så man kan promenera utan att vara på helspänn.

Vi hämtade en febrig och hängig Kevin i fredags och körde honom till pappsen, han var lite piggare på söndagen när han åkte hem till mamma igen men han klagade på halsont lilla stackaren.

Ja, idag har jag som sagt tagit en semesterdag för att besöka lassarettet i Lindesberg. Fria vägar och solsken så man kan inte klaga på denna dagen. Och så fick jag ju åxå reda på datumet till min op och det har jag ju väntat på. Nu är det äntligen på G.

Nu ska vi se vad denna veckan har att erbjuda.

Min sista vecka med fast föda på ett tag framöver.

  

 
 
Sara

Sara

15 mars 2010 20:33

Kul att op äntligen blir av men kunde inte bli en mer opassande dag :(

http://apostrof.blogg.se

 
Marketta

Marketta

15 mars 2010 21:45

Ja, den ungen han var inte dum han. Han kommer säkert på förr eller senare hur man gör *S*.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

 
Sofie

Sofie

15 mars 2010 22:28

Spännande att det börjar dra ihop sig nu...

http://www.mammistankar.blogg.se

 
Ingen bild

eva-thorin

16 mars 2010 21:23

Jag gläds verkligen med dig.Jag vet ju vilken glädje du kommer känna när allt är avklarat och kilona börjar rasa. Man får en helt annan kvalite på livet. Tänk vilken härlig sommar det blir. Det ska bli såååå kul att få skjutsa dit dig och insupa den supertrevliga atmosfären på Lindesbergs lasarett. Låg ju själv där för drygt tre år sen.
Kram granntanten.

 
Av Irja.

Av" title="http://bloggplatsen.se]Av" target="_blank">bloggplatsen.se]Av Irja.

18 mars 2010 00:31

Bästa Pia!!!
LYCKA till,med operationen !!!!Mitt barnbarn ska opereras i morron,håller tummar och tår för er .....Välkommen gärna och titta in hos mig.....KRAM IA..

http://40-Talisten bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 19 juli 2012 11:55

Vilken härlig dag vi hade igår. Den började på USÖ där jag var på bedömning för bukplastik. Jag blev godkänd vilket innebär att jag kommer att senare i höst får ett avslut på min resa från överviktig till normalviktig . Känns så bra. På eftermi...

Av Pia - 17 juli 2012 11:03

Hej mina vänner [ni som ännu finns kvar och inte tröttnat] har ju inte bloggat på väldigt länge men nu när jag kan blogga från mobilen blev jag ju lite nyfiken att prova. Idag är det min älsklings födelsedag så vi kommer nog ha lite fikagäster indro...

Av Pia - 6 februari 2012 19:45

Jaha nu är det ett tag sedan jag bloggade igen, men denna gången är det inte mitt eget fel. Jag har en dator som inte alls är vän med mig alla dagar ( vi är allt som oftast osams ) så därför har det inte blivit något bloggande. Men nu verkar min li...

Av Pia - 15 januari 2012 18:08


Ja nu har vi städat ut julen för denna gången, skönt. Tomtar, stakar, stjärnor och kulor ligget nerpackat i förrådet och granen jag den har vi redan eldat upp. Varmt blev det och gott luktade det.   För övrigt har jag tagit det lugnt i helgen eft...

Av Pia - 11 januari 2012 16:31

Hej. Kul du ville komma på besök. Nu är det några dagar sedan jag skrev här så nu kan det vara dags att krafsa ner några rader. Är nu tillbaka på jobbet efter julledigheten och det känns ok. Vilken underbar dag det varit idag,  har skinit och...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se